Du er her

Print Friendly, PDF & Email

Mærkedage

70 år i Slagelse den 1. marts 2018

Torsdag den 1. marts fylder Henning Pedersen, Herrestrupvej 2 i Slagelse 70 år.

Henning er gammel maler og stadig aktiv med penslerne. Danske duer i de vanskeligste varieteter er på slaget. På udstillingerne ser vi grå Stænkede, mørk Brandede, blå Båndede og blå Tavlede Glatbenede i fine eksemplarer. Der bliver også tid til en plads i vores bestyrelse.

Der skal fra Vestsjællands Racedueklub lyde et stort tillykke med den runde dag, og god vind fremover til dig og familien.

P.K.V Anker.

 

70 år i Barrit den 8. marts 2018

Den 8. marts bliver John Brixensen 70 år.  John er manden, som rigtig mange kender, men hvis efternavn mange staver forkert. Vi i Horsens  Racedueforening kan, for alle har kendt John i deres medlemstid, da han er den i klubben, der har været medlem i længst tid. Tak for din hjælp i klubben. Jeg ved, at andre foreninger også har nydt godt af din kendskab til duer, når du (og Per D.) har dømt rundt omkring.  I går aldrig af vejen, når der er racer, andre ikke vil tage sig af.  Du er altid parat til at give gode råd om mange ting, bl.a. om pyntning af duer til nye og mere erfarne medlemmer.  Du er ikke den, man hører mest, men kommer så pludselig med et rigtig jysk og LUNT svar. 

Vi i klubben ønsker dig et stort TILLYKKE med dagen.

Pkv/NEW.  

 

John Brixensen Barrit bliver 70 år den 8. marts 2018

John bliver 70 år den 8. marts. Alle kender John som opdrætter og som dommer, der er ikke mange steder han ikke har dømt duer, han er en af de mest benyttede dommere i landet.

John har en særlig kærlighed til Norwich, som han har haft i mange år, vi glæder os til igen at se dem på vore udstillinger.

John, det er blevet til mange samtaler og kammeratlig samvær gennem årene, det håber jeg også i fremtiden.

Vi i Specialklubben for Pustere vil ønske dig en god fødselsdag, og alt godt fremover.

 

Pkv. Per Lykke