Du er her

Print Friendly, PDF & Email

Mærkedage

 

Onsdag, den 17. juli, kan Jørgen P. Jensen, Odense, fejre sin 80 års dag.

Jørgen har jo været trofast opdrætter af Danske Tumlinger igennem mange år i varieterne Hvidhalet og Hvidhalet Hvidslagfjeret, og har opnået mange fine resultater. For et par år siden fik han guldmedalje på en Hvidh- Hvidslagfjeret, men Jørgen har afhændet duerne her i foråret.

Der skal her fra Nyborg og Omegns Racedueklub, lyde et stort tillykke med dagen og alt godt fremover.

Pkv. Verner Larsen.

 

Fra Specialklubben for Danske Tumlinger skal også lyde et hjerteligt tillykke til Jørgen med de fire snese.
Jørgen har været trofast medlem og udstiller af de vanskelige og i dag meget sjældne varieteter i rigtigt mange år, men desværre har helbredet svigtet på det sidste, og duerne er derfor desværre sat ud.

Specialen ønsker fødselaren alt godt på dagen og i mange år fremover.

Jens Erik Rasmussen
Formand

 

Søndag, den 28 juli, kan John Ytting, Nyborg fejre sin 65 års dag,

John har igennem årene opdrættet flere forskellige racer med fine resultater.

Vi i Nyborg og Omegns Racedueklub ønsker dig stort tillykke med dagen, og håber du vil være klubbens revisor i mange år endnu.

Pkv. Verner Larsen
 

75 år i Nibe den 2. august

Hans Jørgen Nielsen fejrer den 2. august sin 75 års fødselsdag.
Fødselaren har gennem mange år oppdrættet forskellige varieteter af vores nationaldue og med gode resultater, ligesom Hans Jørgen er
en del af klubbens stærke gamle garde.

Specialen ønsker fødselaren alt godt for dagen og fremtiden.

Pkv Jens Erik Rasmussen
Formand

 

 

75 år i Kerteminde den 9. august

Torsdag den 8. august 2019 kan Hans Høj, Kerteminde fejre sin 75 års Dag.
Hans er jo kendt i alle Raceduekredse for sine fine Danske Tumlinger, og de senere år også Skønhedsbrevduer, alt i fineste kvalitet, hvilket også har bevirket de fineste resultater. Hans er desuden en stabil dommer inden for Danske Tumlinger, hvilket er det Hans vil dømme.
Her fra Fasanvej skal der lyde et stort tillykke, med tak for mange dejlige timer gennem årene, endvidere skal der fra Nybog og Omegns Racedeklub også lyde et stort tillykke, med alt godt fremover

PKV. Verner Larsen

 

Hans Høj fylder 75 år den 9. august

Fra Specialklubben for Danske Tumlinger skal lyde et hjerteligt tillykke med fødselsdagen.
Hans Høj har opdrættet Danske Tumlinger i hele sit voksenliv, ensfarvede sorte, hvide og røde, og med imponerende resultater gennem mere end 50 år.
Enkelte par Amsterdamere har også beboet slaget i Kerteminde, også disse er udstillet med fine resultater. De seneste år har Hans også opdrættet en fin stamme Skønhedsbrevduer.
Hans Høj har siddet i Specialens bestyrelse i rigtigt mange år, og er nu klubbens Næstformand, og bestyrelsen og andre har gennem årene nydt godt af den store gæstfrihed hos Anette og Hans ved afholdelse af adskillige duemøder på Grønlykkevej, ligesom Hans gennem årene har lagt mange timer i at arrangere klubbens Dommer/Opdrættermøder og Certifikaudstillinger.
Fødselaren er også en af klubbens mest benyttede specialdommere.

Specialen ønsker fødselaren alt godt på dagen og i mange år fremover.

Jens Erik Rasmussen
Formand

 

Kurt Jensen 70 år den 9 august

Fredag den 9. august 2019 fylder Kurt Jensen 70 år.

Kurt er en af de 25 juniorer fra Lemvig fra tiden i 50erne,og han har opdrættet Brünnere i over 60 år.

De første fik han af min far Christian Jensen, og han påstår, at det stadig er denne blå stamme han kører med, og det er sikkert rigtigt, for hvis der er nogen, der kan huske duer og ringnemmere, så er det Kurt, og når Kurt går op i noget, er det 100%, uanset om det er duer eller fodbold.

Kurt har gjort meget for duesporten, været i forskellige bestyrelser, og været redaktør for juniorsiden i Raceduen og dommer, både herhjemme og i udlandet.

Kurt er en ivrig debattør, og er ikke bange for at sige sin mening. Hans gode sprogkundskaber har gjort, at han har hjulpet mange med kontakter til opdrættere i Tyskland, og gad vide, hvor mange duer Kurt har fået til landet?

Han har også haft Berliner Korte i mange år, men de er nu blevet afhændet, da han overtog Mogens Eriksens Pigmy, da han stoppede med duer. Kurt gik i gang med at søge efter forbedringer til disse med det samme, og han har fået duer hjem fra opdrættere i Tyskland i rødt og gult, så vi ser frem til at se Kurts duer på de kommende udstillinger.

Jeg vil personligt gerne sige tak for din hjælpsomhed og mange gode duehistorier og stunder, samt ture til Tyskland.

Fra Specialklubben for Pustere skal der lyde et stort tillykke med dagen og alt godt fremover.

p.k.v.

Jens Kr. Jensen