Du er her

Printer Friendly and PDF

Mærkedage

 

 

Fredag den 7. juli 2017 er der 70 års fødselsdag i Ebberup.

Denne dag, fejrer en af de mest aktive racedueopdrættere denne runde dag, nemlig Ib Nielsen.
Ib er jo godt kendt i alle raceduekredse, såvel i Danmark men også i udlandet, især for sin aktivitet med Strasseren og ikke mindst Mondain, hvor der er opnået fine resultater.
Dommergerningen må vi heller ikke glemme.
Her i Nyborg og Omegns Racedueklub, er vi også rigtig stolte over, at han kommer og viser sine duer på lokaludstillingen, og også er meget flittig til, sammen med Dorde, at deltage i vores møder.
Personligt tusind tak, for mange gode samtaler og samvær, og håber på rigtigt mange gode timer fremover.

Der skal her fra klubben lyde et stort til lykke med dagen.

PKV. Verner Larsen.

 

 

Ib Nielsen, Ebberup 70 år

Hvem skulle tro det, men det er rigtigt, Ib bliver 70 år den 7. juli.

Vi i Specialklubben for Pustere vil gerne sige tillykke dig, og takke dig for din store interesse for vores klub.

Ib er jo en af vore bedste dommere herhjemme, og vi går aldrig forgæves til Ib hvis der er problemer.

Jeg personlig har altid haft et godt samarbejde med Ib på Nationalen, hvor han var arkitekten for opstilling af udstillingen, samt fotografering m.m.

Ib, vi i foreningen vil ønske for dig, at du og Dorde får en god dag.

 

p.b.v.

Per Lykke

 

70 år i Ebberup den 7. juli 2017

Tro det eller ej, men vores formand i Strasseklubben fylder den 7 juli  70 år. Ib er altid entusiastisk, aktiv og velforberedt til vores arrangementer, og udfører et stort arbejde til gavn for vores klub.

Derudover er han både en dygtig og anerkendt opdrætter og dommer.

Så vi i Strasserklubben vil gerne sende et stort tillykke til dig og god vind fremover, samt håbe på mange gode timer sammen med dig og Dorde fremover.

PKV Svenny

 

70 års dag i Nyborg den 31. juli 2017

Mandag den 31. juli 2017 kan Poul Erik Bukhave fejre denne runde dag,

Poul Erik sidder i bestyrelsen for Nyborg og Omegns Racedueklub, og han er talsmand for Duekoloniens brugere overfor myndighederne,
hvilket han klarer fint. Han har igennem de senere år opdrættet Tyske Modenesere af fin kvalitet.

Poul Erik er uden de store armbevægelser, men er god til de foreliggende opgaver. Der skal lyde et stort til lykke på dagen og alt godt fremover.

PKV. Verner Larsen

 

80 år i Osted den 3. august 2017

Æresmedlem i Duevennen Frederiksborg, Preben Strandgaard i Osted ved Roskilde, fylder den 3. august 80 år.

Preben har været racedueopdrætter i mere end 65 år – primært i hvidslagfjerede danske tumlinger, som han i mange år har holdt helt på topplan. Som årerne er gået har Preben reduceret antallet af varieteter.

Han har i mange år været en meget anerkendt allround- og specialdommer på mange udstillinger rundt om i landet og i Europa.

Preben har i næsten 50 år været aktiv bestyrelsesmedlem i Dueklubben for Roskilde og Omegn som kasserer og formand indtil fusionen med Frederiksborg Dueklub, og i dag hedder klubben Duevennen Frederiksborg.

Gennem alle årerne har Preben været kompromisernes mand. Det er altid lykkedes for ham at finde løsninger som alle kunne stå inde for.

I de 40 år jeg har arbejdet sammen med Preben i bestyrelsesregi, har det altid været i en god og positiv ånd med gode praktiske løsninger af aktuelle problematikker og kommende virke i klubben.

Fra Duevennen Frederiksborg skal du have en kæmpe lykønskning med din 80 års fødselsdag, og vi håber at du fremover stadig vil være et aktiv i vores klub.
 

På klubbens vegne
Peter Anker Jensen