Du er her

Print Friendly, PDF & Email

Mærkedage

 

 

 

60 års dag i Skalkendrup den 22. marts 2019

Fredag den 22. marts kan Leif Jensen, Kertemindevej 69, Skalkendrup, 5800 Nyborg, fejre denne runde dag.

Leif er jo altmuligmanden, hvor hænderne er skruet godt på, og hvor vi i Nyborg og Omegns Racedueklub nyder godt af dette. Man går aldrig forgæves til Leif, hvis man har en stor eller lille opgave, som volder hovedbrud. Der findes  hurtigt en løsning, og Leif er klar til indsats.

Leif opdrætter jo Friserede i flere varieteter, og de sidste par år er der også kommet Mæfikker og Danske gule Skader til, alt i allerbedste orden, og store resultater er opnået. Men ikke nok med duerne, Leif har også flere interesser, ikke og forglemme Hereford Kvæget, som han har opnået de største resultater med, trods et lille opdræt. Og Labrador hundene får også en omgang træning. Og så havde jeg nær glemt madlavning, som også har været en interesse i mange år.

Trods de mange gøremål, må vi også på landsplan inden for duesporten være glade for Leif, da han de senere år har været en af drivkræfterne ved opstilling af vores Nationaludstilling med opmåling m/m.

Leif er jo vores kasserer i Nyborg Klubben, også et hverv, som bliver udført til alles tilfredshed.

Gode ven, vi vil i Nyborg og Omegns Racedueklub sige dig tak for din store indsats i vores klub, samtidig ønsker vi dig et stort tillykke med dagen, vi håber vi får mange goder timer fremover.

PKV. Verner Larsen.

                                                                                                                                                                                                                                      

60 års dag i Skalkendrup den 22. marts 2019

Også fra Specialklubben for danske Duer (Tumlinger) skal lyde et hjerteligt tillykke til Leif Jensen med den runde fødselsdag.

Vi kipper med flager, ønsker alt det bedste for fødselaren, og glæder os til fortsat godt samarbejde med Leif i Specialens bestyrelse.

Og så er vi jo også spændte på at se resultaterne af Leifs ekspeimenterne med en ny farve i Danske Tumlinger. De gule Skader kom der jo meget hurtigt styr på i Skalkendrup, fadderne fik baghjul på EE.

P.k.v. Jens Erik Rasmussen

 

60 års dag i Skalkendrup den 22. marts 2019

Stort til lykke.

Leif Jensen fylder 60 år. I den anledning sendes de bedste hilsener fra Dansk mæfik Club. Vi ved godt, at der er mange klubber, som har glæde af, at Leif altid er villig til at give en hjælpende hånd. Derfor er i mæfikklubben meget taknemmelige over at Leif også er aktiv her. Det være sig som arrangør af mæfikdage og certifikatrudstillinger.

Men særlig glade er vi for Leifs interesse for opdrættet af mæfikker. Vi håber, du har fundet den rette race i form af Den tyske Skjoldmæfik. Den har du allerede i internationalt niveau.

Dansk Mæfik Club/HOC